Lisäravinteista

Kuten kaikki itseään kunnioittavat hörhöt, myös minä vedän sekalaisen kasan erilaisia jauheita shakerin läpi.

Todellinen ongelma mikä aiheuttaa lisäravinteiden käytön on se, että ei minulla ainakaan ole joka kerta aikaa lähteä kehittämään ruokia, jotka täyttävät kaikki vitamiini- ja hivenainetarpeeni, sekä sisältävät vielä oikean makrojakauman menemättä yli päivittäisistä kaloreista.

IMG_20150630_171022

Kuten kuvasta näkyy olen Fitnesstukun heavy user! 😀

Tällä hetkellä käytössä: Fastin Malto6, Star Nutrionin Whey 80, Fastin Intra, Leaderin Redram Combat Pak sekä Star Nutritionin Omega-3 70% valmiste. Kaapista löytyy näiden lisäksi myös erinäisiä proteiinivanukasjauheita ja olen himoinnut kaupasta Fastin proteiinipannukakkupussia.

Mitään varsinaista treeniloaderia tai palkkaria en itse käytä, vaan sekoittelen noista aina tarpeen mukaan sopivan koostumuksen joka osuu päivän tavoitteeseen.

Vitamiinivalmisteena menee siis Redram Combat Pak, joka tuntuu sisältävän kaiken mahdollisen ja vähän myös sellaisia raaka-aineita joiden tehosta en itse olisi ihan täysin varma. Kuitenkin kyseisen valmisteen EPA ja DHA arvojen alhaisuudesta johtuen täydennän kalaöljyjäni Star Nutritionin Omega-3 70%:lla, joita otan 2 kapselia päivässä.

Treenauksesta yleisesti

Treenit riippuvat hyvin pitkälle siitä mikä milloinkin on tavoitteena. Esimerkiksi heinäkuussa tavoitteena on polttaa mahdollisimman paljon rasvaa ja aerobisen liikunnan määrää on lisätty niin, että nyt treeniohjelmani näyttää seuraavalta:

Aamulenkki: Silloin kun herään käyn heittämässä 45min juoksun tekniikalla jota voi kuvata ehkä lähinnä HIIT. Eli vedän niin täysillä kuin pystyn kunnes meinaan kuolla, jonka jälkeen kävelen jotta saan taas happea, tämä toistetaan koko lenkin ajan. Hyvä lenkki päättyy siihen, ettei tiedä pitäisikö pyörtyä vai oksentaa.

Sali: Yleensä käymme kihlattuni kanssa salilla juuri ennen sulkemisaikaa, koska on yksi asia mitä rakas mieheni ei voi sietää ja se on odottelu. Menemällä salille kun se on sulkeutumassa, on sali yleensä vain ja ainoastaan meidän käytössämme. Esimerkiksi juhannuksena paikka oli joka ilta täysin autio.

Omassa rauhassa on kyllä se mukava puoli; että kaikki naisellisuus ja kauneus karisee kun vetää jalkaprässillä vedet silmissä tajunnan rajoilla ja pitää kaikenlaista omituista ääntelyä.

Käyttämäni treeniohjelma on personal trainerini kehittämä kolmijakoinen ohjelma.

10552631_826585260782497_5189794223402906490_n

FacebookTwitter