Näemmä Suomessa mitään ei kannata tehdä kunnolla. Asiakkaat kun tyytyvät keskinkertaiseen huonosti viimeisteltyyn tuotteeseen, joka ei jätä kenellekään hyvää makua suuhun.

Periaatteessa kaikki oli ihan ok. Huone oli sitä mitä luvattu, mutta ei yhtään mitään muuta. Hotelli oli korkea ja ylhäältä löytyi baari, myös aamupala kuului hintaan. Mutta siihen se sitten jäikin.

Hotelli löytyi helposti ja parkkitiloista oli kätevä oma sisäänkäynti hotelliin. Check-in sujui nopeasti klo 23.00 ja respan henkilökunta tarjosi hyvää ja iloista asiakaspalvelua. Myös huonetoiveena esitetty korkea kerros oltiin huomioitu ja huoneemme sijaitsi 23:ssa kerroksessa. Näköalat huoneesta olivat upeat.

IMG_20150708_104238

Huone oli todella pieni ja täysikorkean ikkunan ohuus vielä korosti klaustrofobista tunnelmaa. Siivous oltiin ilmeisesti tehty hirvittävällä kiireellä, sillä käytännössä joka ainoassa paikassa mihin pölyä voi kerääntyä sitä myös oli. Tilan säästämiseksi käsienpesuuallas oli sijoitettu huoneen yhteyteen ja tätä sekä loppuhuonetta erotti vain läpinäkyvä tyllin tapainen mutta paksumpi verkkoverho.

IMG_20150708_104433

IMG_20150708_104325

Suihku oli pieni ehkä yhden neliön kokoinen koppi jossa oli tarjolla huonoa veden painetta ja huonoa suunnittelua, esim pyyhekoukut joihin on mahdotonta ripustaa pyyhettä ilman että se kastuu suihkun aikana.

IMG_20150708_104406

WC:stä minulla ei ole pahaa sanottavaa. Olihan se pieni kuin mikä, mutta eipä sinne asumaan olla menossakaan. Kuitenkin jos saisin itse valita olisin mieluummin ottanut normaalin kylpyhuoneratkaisun tämän designihmeen sijaan.

IMG_20150708_104350IMG_20150708_104356

Katto oli kiva yllätys. Kyseessä on siis paljas betonikatto, johon oli lyöty eräänlainen ”koristelevy” peittämään pieni osa siitä. Sänky oli normaali hotellisänky, ihan ok. Lisäksi täytyy kiittää huoneessa ollutta todella suurta täysikorkeaa peiliä, josta päätin että myös minä tarvitsen sellaisen kotiini.
IMG_20150708_104443

TV yllätti positiivisesti koollaan ja sillä, että tällä kertaa kyseessä taisi olla ihan normaali TV eikä näitä joskus ja jouluna toimivia AVOD-laitteita mitä suurin osa hotelleista harrastaa. Oli mukava makoilla sängyllä ja selata kanavia ihan sujuvasti. Huoneen seinään oli myös lyöty joku taulu.

IMG_20150708_104501
IMG_20150708_104509
Sky Bar oli taas kerran muistutus siitä, että nyt ei olla hotellissa vaan Sokos Hotellissa. Täysin työhönsä kyllästynyt baarihenkilökunta pyrki tekemään työnsä mahdollisimman hitaasti. Ainoana hyvänä puolena oli, että eivät joutuneet asiakkaalta kysymään ohjeita ihan perus drinkkeihin vaan GT onnistui ilman apua. Vaikka palvelu olikin hidasta niin ulkona oleva terassi olisi varmasti ollut kiva paikka viettää aikaa, mutta sateesta johtuen päätimme juoda yhdet ja lähteä takaisin huoneeseen.

Aamulla hissin tulo kesti todella kauan. Tämä on toki ymmärrettävää koska kyseessä on korkea hotelli ja meneillään oli aamupalatarjoilun viimeinen tunti heinäkuussa. Aamupalalla oli tarjolla normaali Sokos Hotel-läjä keskinkertaisuutta. Suhteellisen laaja valikoima halvimman mahdollisen tuottajan tuotteita lyötynä seisovaan pöytään. Kahvi sentään oli hyvää.

Uloskirjautuessa jouduimme odottelemaan noin vartin vuoroamme. Kun tuli vuoromme niin respan neiti ei oikein tiennyt mitä teki, vaan veloitti vahingossa pysäköinnin ja minibarin laskun sisäänkirjautumisen yhteydessä luetulle luottokortille ja esitti kysymyksen ”Sujuiko kaikki vierailun aikana hyvin?”, vastasin ”Kyllä” miettien samalla, että mitään selkeää vikaahan tuotteessa ei ollut, perus Sokos Hotel.

En tiedä teistä muista mutta minusta 155 euroa on liikaa yöltä, joka aiheuttaa ainoastaan fiiliksen ”Tuli koettua mutta ei enää ikinä, ellei ole aivan pakko.”

FacebookTwitter