Olen onnistunut mm. eksymään, kadottamaan suuntavaistoni sata kertaa, pelkäämään Helsingin liikennettä auton kyydissä sekä tekemään taas kerran yhden parin sukkia valmiiksi.

En voinut vastustaa Anelmaisia! Hieman tein muutoksia alkuperäiseen malliin, mutta tuo sydänkuvio on ihan Anelman oma. Tuli vaan tunne, että voisin yrittää hieman kokeilla jos osaisin tehdä alkuperäiseen ohjeeseen pieniä muutoksia. Koska olen laiska niin käytin koko ajan vain kahta lankaa, yksiväristä ja raitalankaa. Molemmat ovat 7 veljestä.12746351_10206792424602743_954805531_n

Käsialani oli paikoin hieman liian kireää, mutta sukat mahtuivat kuitenkin jalkaani. Lisäksi kirjoneule oli tällä kertaa hieman paremman näköistä kuin viimeksi, eli harjoitus tekee mestarin vai miten se oli.

Tämän viikon hehkutetuin asia ainakin meillä on ollut uutuuselokuva Deadpool. Itse en niinkään ollut aiheesta innostunut alkuunsa, mutta mielenkiinto heräili kuluneen viikon aikana. Tuli katsottua elokuvan trailerikin useampaan kertaan salaa parvekkeella. Kävimme sitten Tennispalatsissa istumassa vajaa kaksi tuntia katsomassa yhtä maailman surkeimmista leffoista ikinä. Edelleen ihmettelen, että minkä ihmeen takia kyseinen elokuva on edes vaivauduttu tekemään. Jos joku asia oli taattu niin valtava ärsyyntyminen siitä, että odotin flopin sijaan parempaa. Kaikkein parasta kyseisessä elokuvassa oli se, että se loppui.

Onneksi loppupäivä pelastui kihlattuni loistavalla idealla hakea kaupasta suklaata ja sisäfilettä… 😉

FacebookTwitter