Tämä vuosi on mennyt tähän saakka todella nopeasti. Vappu vietettiin hienossa säässä ainakin täällä Helsingissä ja keskustassa väkeä oli ihan riittävästi. Omalta osaltani vappuaatto meni töiden merkeissä ja vappupäivän siivosin kotona. Tänäänkin näyttäisi tulevan todella hieno päivä tuolla ulkona.

13090272_10207436242537789_426006455_n

Viime viikon työt väsyttivät totaalisesti. Jotenkin toivon jatkossa muistavani sen, että iltavuoron perään aamuvuoro on maailman surkein idea ikinä.

Yritin saada aikaiseksi jotain tekemistä kun villasukkien tekeminen alkoi maistumaan puulta. Kutimet ovat olleet jo pari viikkoa hyllyssä eikä yksikään sukkapari ole edes keskeneräisenä odottamassa. Löysin jostain laatikosta punaista Novitan Eco Tubea useamman rullan ja ajatuksena olisi saada virkattua siitä uusi matto vessan lattialle. Vanha matto alkaa olla jo parhaat päivänsä nähnyt eli suoraan sanottuna kulahtanut. Otin mallia mattoon täältä. No alkuun pääsin muutaman kerrroksen ja virkkuukoukku sanoi sopimuksensa irti…

13150062_10207436242697793_977264654_n

Ajattelin olla kuitenkin hieman yritteliäs ja liimasin palaset pikaliimalla takaisin yhteen. Se kesti pari päivää. Ärsyttää suunnattomasti! Otin sitten käyttöön kympin kokoisen koukun koska oli vaan pakko saada jatkaa virkkausta. Vielä en osaa sanoa muuttaako virkkaustekele muotoaan koukun koon muuttumisen takia, mutta luovuta en. On se vaan sen verran hikistä puuhaa, että uudestaan en kyllä alusta aloita.

Tällä viikolla lähden kokeilemaan ensimmäistä kertaa yövuoron tekemistä. Unirytmin totaalinen kääntäminen olisi siis edessä.

FacebookTwitter